Szállítási információk: 
Többféle lehetőség közül is vállalhatsz a szállítást illetően. 
GLS Futárszolgálat: Gyors és biztos megoldás a GLS Futárszolgálat. A csomagfeladás díja belföldre 1270Ft, 30.000Ft feletti vásárlás esetén ezt az összeget átvállaljuk, tehát nem kell fizetned a szállításért. 
Magyar Posta: A Magyar Postán keresztül is eljuttathatjuk hozzád a megrendelt terméket, ennek díja 900 Ft, 20.000Ft feletti vásárlás esetén ezt mi fizetjük ki helyetted. A legtöbben ezt a szállítási megoldást veszik igénybe. 
Előre utalásos megrendelésnél a csomagok feladása a fizetendő összeg beérkezése után 1-3 munkanappal történik.
Személyes átvétel: Ha a közelben laksz és a lehető leggyorsabban kézhez szeretnéd kapni a megrendelt ékszert, nyitvatartási időben átveheted az üzletünkben: 9300 Csorna, Erzsébet királyné utca 6.
Fontos! A csomagok kiszállítása munkanapokon 8 és 18 óra között várható. Kérjük, olyan címet adj meg, amin a szállítás napján elérhető vagy. Ha keveset tartózkodsz otthon, a csomagot kérd inkább a munkahelyedre, vagy olyan ismerősödhöz, aki át tudja venni helyetted. Ezzel elkerüljük a kellemetlenségeket, hogy esetleg nem kapod meg vagy visszaérkezik hozzánk.
Másik fontos! Egyelőre csak Magyarországon belül szállítunk, de folyamatban van, hogy megoldjuk a külföldi csomagküldést is. 
Fizetési információk: 
Ahogy a modern világban illik, nálunk is többféle lehetőséged van kifizetni a megvásárolni kívánt termékeket. 
Bankkártyás fizetés: Előre utalással történik az általunk megadott bankszámlaszámra. Az összeg beérkezését követő 1-3 munkanapon belül postázzuk a terméket. Bankszámlaszámunk: Erste Bank, 
 
Utánvétes fizetés: Nem kell előre fizetned, hanem a futárnak akkor, amikor a csomagod kiszállításra kerül. Kényelmes megoldás.
Készépénzes fizetés: erre a fizetési módra személyes átvételnél van lehetőség. Ha online rendelsz, de az üzletben kívánod átvenni a terméket, készpénzzel illetve bankkártyával is fizethetsz nálunk. 
Jótállás: 
Minden arany és ezüst ékszer, amit nálunk vásárolsz, kiváló minőségű, a Magyar Nemesfémhitelesítő Intézet hivatalos fémjelével ellátott, Magyarországon jogszerűen forgalmazható ékszer. A minőségre garanciát is vállalunk! Arany ékszerek esetében ez 1 év, ami azt jelenti, hogy a rendeltetésszerű használat mellett fellépő gyártási- illetve termékhibákat ingyen javítunk, szükség esetén az ékszert újra cseréljük. Minden arany ékszerhez egy certifikátot mellékelünk, ez egy tanúsítvány az ékszer jellemzőivel (súly, finomság, stb.). Ezt a számlával együtt érdemes megőrizni. 
Ezüst ékszereknél is előfordulhatnak problémák (szerencsére szintén ritkán), itt külön nem adunk tanúsítványt, ezért kérünk, mindig őrizd meg a blokkot, így ha bármi probléma van, könnyen orvosolni tudjuk. 
Természetesen az is előfordulhat, hogy közvetlen vásárlás után meggondolod magad, és mégsem szeretnéd megvásárolni az ékszert vagy módosítani szeretnél a rendeléseden. Semmi gond! Ebben ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon: 06205108903, vagy írj e-mailt, de használhatod a weboldal Chat-szolgáltatását is.
Bővebb információ a jótállásról és az elállásról az Általános Szerződési Feltételek oldalunkon olvasható.

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi Tájékoztató

Elállási Nyilatkozat

© 2018 ​Jewelry Website Proudly created with Wix.com by Andrea G.

Minden jog fenntartva 2018 © G&G Ékszerbolt Csorna