Figyelem, fontos információk következnek, ezért kérlek, mindenképpen olvasd végig ezt a részt, mielőtt vásárolnál. 
   Először is üdvözöllek és köszönöm Neked, hogy itt vagy. Nagy gonddal és szerettettel építettem fel ezt a weboldalt (és szépítgetem folyamatosan), de biztosan találsz benne hibát, valószínű, amikor már éjjel hulla fáradtan gépeltem, elírhattam valamit. Nyugodtan jelezd, sőt, megköszönöm, ha segítesz kijavítani, amit elrontottam. :)
   Természetesen nemcsak a helyesírásban, de az adatokban is előfordulhat hiba, félregépelés, ezért ha vásárlás után kiderülne, hogy az általad kiválasztott termék más súlyban, árban, színben elérhető, mint ami ki van írva, előre is elnézésedet és megértésedet kérem. Biztos vagyok benne, hogy ha ilyesmiből probléma adódik, találunk rá megoldást.
   Ha nem vagy biztos benne, hogy mit szeretnél vásárolni, vagy kép alapján nem tudsz dönteni, nyugodtan keress fel bennünket személyesen vagy telefonon, hidd el, mi mindig örülünk, ha a vásárlóink megtisztelnek bennünket a bizalmukkal és nagyon szívesen segítünk neked. Elérhetőségeinket a "kapcsolat" menüpont alatt találod. 
   Fontos még, hogy a gördülékeny kommunikáció miatt olyan telefonszámot adj meg, amin általában elérhető vagy. Például ha dolgozol nap közben, akkor ne az otthoni vezetékes számodat add meg, lehetőleg inkább mobilt. Igérem, nem fogunk zaklatni! :)
   A csomagok kiszállítása munkanapokon történik, általában 8 és 18 óra között. Ha keveset vagy otthon, a munkahelyedre is kérheted a "postát", vagy a szomszédodhoz, aki át is tudja venni és akkor nem lesz csúszás, vagy csomagvisszaküldéssel járó kellemetlenség. Ha GLS futárszolgálattal kéred a csomagod kiszállítását, figyeld a nyomon követést és nem ér meglepetés, hogy hol van a megrendelt termék. 
Köszönöm, hogy elolvastad, jó böngészést, kellemes időtöltést kívánok az oldalunkon. 
   Üdv, Andi

Általános Szerződési Feltételek

Adatvédelmi Tájékoztató

Elállási Nyilatkozat

© 2018 ​Jewelry Website Proudly created with Wix.com by Andrea G.

Minden jog fenntartva 2018 © G&G Ékszerbolt Csorna